otel yıldızı resim

BLOG

2023 Yazın’ın En Uygun Konaklama Seçenekleri

Geri Dön

İçeriği Paylaşabilirsin

2023 Yazın’ın En Uygun Konaklama Seçenekleri

7 Ara, 2023

Uygun tatil için arayışa girenler, hem fiyatta hem de konaklama olanaklarında en uygun sonuçları bulmayı önceliklendiriyor. Başta erken rezervasyon olmak üzere pek çok kriter, en uygun tatil seçeneğini tespit etmek için önem taşıyor.

Peki yaz tatili için ideal konaklama tesisini bulduğunuzu nereden anlayabilirsiniz? Bir tesis hangi kriterleri karşılıyorsa, size en uygun tatil seçeneğini sunuyor demektir? Gelin, olması gereken kriterlere birlikte göz atalım!

Her damak tadına uygun seçenekler

Günümüzde artık mutfaklar çok çeşitli. Farklı kültürleri ağırlayan tesislerin, hem geleneksel Türk mutfağını hem de globale hitap eden lezzetleri restoranında bulundurması gerekiyor. Bunun yanı sıra vegan ve vejetaryen yiyecekler ile glütensiz gıdalar da menünün olmazsa olmazıdır. İdeal bir konaklama tesisi, özel talepleri karşılayacak yemek çeşitliliğine sahip olmalıdır.

Gündelik yaşama uygun olanaklar

Tatil, her ne kadar gündelik koşturmacadan uzak bir zaman dilimi olsa da bazı rutinleri kırmak mümkün değildir. Örneğin internet hızı ve güvenilir otopark gibi olanaklar; ideal olarak nitelendirilebilecek bir tatil tesisi için şarttır.

Herkese hitap eden geniş havuz / SPA çeşitleri

Geniş bir aileniz varsa veya kalabalık bir arkadaş grubuyla tatile çıkıyorsanız en büyük handikap, herkese uygun tesis olanaklarının olup olmamasıdır. Yaz tatili denildiğinde de bu olanakların başında havuz ve SPA’lar gelir. İdeal bir tatil tesisinde hem klasik yüzme havuzu hem termal havuzlar hem de hamam ve SPA gibi olanaklar bulunmalıdır. Böylece tatile çıktığınız bütün sevdikleriniz için en doğru seçimi yapmış olursunuz: Herkese uygun bir havuz!

Peki ya plaj?

Yaz tatili olur da plaj olmaz mı? Ancak pek çok tesisin, kendisine ait bir plajı olmaması tatilde geçen vakit için bazı olumsuzlukları beraberinde getirebiliyor. Neyse ki Seven For Life Termal Otel için böyle bir durum söz konusu değil. Güzelçamlı – Kuşadası’nın tam kalbinde yer alan Seven For Life Termal Otel; kendisine ait bir plaja sahip. Böylece tesisimizin misafirleri, denizde geçen vakitlerini oldukça güvenli ve mümkün olabilecek en izole şekilde değerlendirebiliyor.

Sağlık olmazsa olmaz!

Tatilde geçen vakit ile sağlığı bir araya getirmek hayal değil. Seven For Life Termal Otel olarak, sahip olduğumuz termal sular ile misafirlerimizin sağlıklı bir dinlenme dönemi geçirmesini sağlıyoruz. Termal sulara ve hamam / SPA bölümlerine sahip tesisimiz ile en sağlıklı konaklama olanaklarını sizlerle buluşturuyoruz.

Herkese uygun konaklama seçenekleri

İdeal bir tatil tesisi, sahip olduğu oda alternatifleri ile en geniş aileler ve arkadaş gruplarına dahi aynı yüksek standartta çözümler sunabilmelidir.

Seven For Life Termal Otel’de

  • King Suit
  • Jakuzili Suit
  • Deluxe Family Room
  • Executive Family Room
  • Handicapped Room
  • Superior Room

olmak üzere altı çeşit oda tipi bulunmaktadır. 

  • 144 metrekarelik King Suit odalarda dört yatak, 
  • 56 metrekarelik Jakuzili Suit odalarda 4+1 yatak ve büyük teraslarında jakuzi, 
  • 58 metrekarelik Deluxe Family Room seçeneklerinde 5+1 yatak,
  • 56 metrekarelik Executive Family Room seçeneklerinde 5 yatak,
  • 26 metrekarelik Handicapped Room oda tipinde 2+1 yatak,
  • 26 metrekarelik Supreior Room seçeneklerinde ise 2+1 yatak

bulunmaktadır. Böylece tatile ne kadar geniş veya küçük bir grupla çıktığınızın önemi olmaksızın aynı yüksek standartlı hizmeti alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Kolay ulaşım

Tatile çıkmanın gözünüzde büyümesinin nedenlerinden biri, konaklama tesislerine kolay ulaşım olanağının her zaman mümkün olmamasıdır. Ancak Seven For Life; pek çok farklı ulaşım aracıyla kolayca ulaşılabilecek bir noktada yer alıyor.

  • Milas – Bodrum Havalimanı’na 114 km
  • İzmir Havalimanı’na 80 km
  • Kuşadası Otogarı’na 14 km
  • Davutlar Otogarı’na 2 km

mesafede olan Seven For Life; plaja ise sadece iki kilometre uzak!

Siz de erken rezervasyon olanaklarından yararlanarak bir sonraki tatilinizi şimdi planlamak istiyorsanız 444 77 03 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Şunları da beğenebilirsiniz